Turul de adio! Harry și Meghan s-au reunit la Londra pentru ultimele zile de „domnie”


31 martie 2020 e ziua în care Ducii de Sussex vor renunța în mod oficial la titlurile și beneficiile regale. Până atunci, prințul Harry și soția sa Meghan Markle participă la finalul acestei săptămâni la ultimele activități în calitatea de membri seniori ai Familiei Regale.


În special la dorința Reginei Elisabeta a II-a, celebrul cuplu a acceptat să revină la Londra și să onoreze cu prezența câteva evenimente importante. Dacă Harry e de mai mult timp în Marea Britanie, Meghan a venit mai târziu, lăsându-l pe micuțul Archie (10 luni) în grija mamei sale.

Turul de adio al ducilor de Sussex e programat în perioada 5-9 martie. Conform presei britanice, cei doi sunt așteptați mai întâi joi seară la o ceremonie de premiere (Endeavour Fund Awards) rezervată militarilor răniți.

În ziua următoare, vineri, prințul Harry va inaugura împreună cu pilotul Lewis Hamilton un muzeu în cadrul circuitului de Formula 1 de la Silverstone. Apoi, sâmbătă, Harry și Meghan vor asista împreună la un festival de muzică, Mountbatten Music Festival. Duminică, 8 martie, va fi rândul lui Meghan să apară singură în cadrul unui eveniment dedicat Zilei Internaționale a Femeii.

Apogeul acestui adevărat tur de forță se va produce luni, 9 martie, de Ziua Commonwealth, o sărbătoare tradițională pentru familia regală britanică. Practic, aceasta va fi ultima apariție publică a lui Harry și Meghan în calitatea oficială de care au beneficiat până acum.

related posts

Modifică setările cookies