Tzancă Uraganu livrează personal shaorma la domiciliu! Cum s-a filmat manelistul


Cunoscutul manelist și-a deschis un fast food pe un bulevard central din Capitală, iar în urmă cu doar câteva săptămâni a împărțit shaorma gratis sutelor de persoane prezente. Acum livreză și la domiciliu, însă nu doar angajații, ci și el personal.


Tzancă Uraganu se numără printre cei mai cunscuți cântăreți de muzică de petrecere de la noi din țară. Are o mulțime de fani, iar piesele sale ajung de fiecare dată pe primele locuri în top-ul preferințelor pe YouTube. Nu are doar voce, ci și atuuri necesare unui business, căci de curând și-a deschis o shaormerie și totul se pare că merge ca pe roate.

Într-un clip publicat recent pe rețelele de socializare, manelistul și-a anunțat urmăritorii că fast food-ul lui va livra și la domiciliu, însă nu se vor ocupa doar angajații de acest lucru, ci și el personal. Astfel, mulți care comandă s-ar putea trezi la ușă direct cu el.

„Vă salut, dragii mei prieteni! Vă anunț că începând cu data de astăzi, 28 decembrie, chiar eu personal voi livra! Câteodată”, a fost anunțul cântărețului.

@tzzzancauraganu

 

♬ sunet original - tzzzanca uraganu

Sursă foto: Instagram

  • Tzancă Uraganu livrează personal shaorma la domiciliu! Cum s-a filmat manelistul

related posts

Modifică setările cookies