Tzancă Uraganu și Raed Arafat, întâlnire total neașteptată! Cum s-au fotografiat cei doi


Manelistul s-a întâlnit recent cu Raed Arafat chiar în aeroport și nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de acesta. Secretarul de stat și artistul au fost surprinși zâmbind, iar imaginea cu cei doi a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.


Tzancă Uraganu a dat nas în nas cu Raed Arafat la aeroport, acolo unde s-a și fotografiat alături de el. Mulți nu au văzut asocierea posibilă, însă unii fani i-au cerut să facă o piesă cu secretarul de stat.

Imaginea cu Tzancă Uraganu și Raed Arafat a strâns într-un timp foarte scurt nu mai puțin de 9.000 de aprecieri, dar și nenumărate reacții.

Mulți s-au amuzat când au văzut cu cine s-a pozat manelistul și nu s-au putut abține de la comentarii: 

„Cand te-a bagat în depresie și ți-a stricat nunțile ai uitat”, „Tzancă zici că e șoferul de taxi”, „Să scoți o melodie cu Raed”, „Poate te bagă în carantină”, „Au semnat contractul de încetare a pandemiei pentru următorii 100 de ani”, au fost doar câteva comentarii la postarea lui Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu livrează personal shaorma la domiciliu

Cunoscutul manelist și-a deschis un fast food pe un bulevard central din Capitală, iar de curând și-a anunțat fanii că nu vor livra doar angajațiii, ci și el personal.

Zis și făcut! Cei care plasează comenzi la shaormeria manelistului ar putea avea parte de o mare surpriză, așa cum s-a întâmplat în cazul de mai jos!

@tzzzancauraganu

 

♬ sunet original - tzzzanca uraganu

related posts

Modifică setările cookies