Ultimul mesaj al lui Kobe Bryant înainte de a muri


Ziua de 26 ianuarie a fost una tristă pentru pasionații de baschet: unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, Kobe Bryan, a murit.

Tag-uri:

Celebrul jucător de baschet a murit la 41 de ani, în urma unui accident aviatic, elicopterul în care se afla el prăbușindu-se în California. Deși inițial nu se știa sigur dacă sportivul se afla în elicopter și dacă a murit, informația a fost până la urmă confirmată de presa din SUA, iar știrea s-a răspândit rapid pe întreaga planetă.

Din păcate, alături de Kobe Bryant în elicopter se mai aflau încă opt persoane, dintre care una era fiica lui în vârstă de 13 ani, Gianna, toate cele nouă victime pierzându-și viața.

“Erau 9 oameni la bord, pilotul și 8 pasageri. E nepotrivit să vorbim acum despre identitatea lor. Vom face totul public pe măsură ce avem datele. Respectăm drepturile și suferința fiecăruia dintre cei care au pierdut pe cineva”, au anunțat oamenii legii imediat după tristul accident.

Cu doar câteva ore înainte de a muri, Kobe Bryan a postat pe Twitter un mesaj pentru LeBron James, care, cu 33.644 de puncte, îl depășise pe Kobe Bryant în ierarhia all-time a punctelor înscrise în NBA.

“Continuă să duci jocul înainte, LeBron James! Mult respect, fratele meu #33644”, a fost ultimul mesaj al lui Kobe Bryant înainte de a muri.

foto: Getty Images

Vezi și: Damian Anghel, actor de succes și campion la baschet

related posts

Modifică setările cookies