Ultimul mesaj audio pe care l-a trimis Maradona înainte de a muri


25 noiembrie 2020 va rămâne cu siguranță pentru iubitorii sportului o zi tristă, pe care și-o vor aminti și peste ani, deoarece este data la care a murit Diego Armando Maradona, unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut planeta.


Chiar dacă a trecut mai bine de o săptămână de la moartea fostului spotiv, presa din Argentina, țara lui natală, continuă să vină cu noi detalii despre ultimele momente pe care le-a petrecut Maradona pe acest pământ.

Potrivit jurnaliștilor de la emisiunea TV „Secretos Verdaderos”, prezentată de Luis Ventura, Diego Armando Maradona a trimis un mesaj audio cu puțin timp înainte de a muri. Sursa citată notează că mesajul audio a fost primit de Mario Baudry, un politician argentinian care acum este într-o relație cu Veronica Ojeda, fosta parteneră a lui Maradona!

Cel supranumit El Pibe d’Oro l-a rugat în înregistrare pe Mario să aibă grijă de cel mai mic copil pe care Maradona îl are: Diego Fernando Maradona Ojeda. „Salut, Mario! Sunt Diego. Știu că îți va părea incredibil, dar Veronica mi-a zis că sunteți împreună. Ai grijă de ea și de îngerul meu Dieguito, care nu se compară cu nimeni. Eu am mulți copii, dar la el țin foarte mult”, a fost mesajul audio al lui Maradona.

Vezi și: Sărbătorim Ziua Națională a României, pe TikTok!

related posts

Modifică setările cookies