Umilința supremă pentru Pamela Anderson. Sânii siliconați ai actriței, ironizați de un fost iubit


Pamela Anderson (52 de ani) nu-și găsește liniștea în această perioadă. 


După un nou mariaj eșuat, de numai 12 zile, celebra actriță a fost ironizată în mod grosolan de fostul iubit fotbalist, francezul Adil Rami.

Citește și: Ce-a fost și ce-a ajuns. Pamela Anderson, părăsită prin SMS

Pamela și Adil au format un cuplu până în vara anului trecut, atunci când s-au despărțit cu scandal, canadianca plăngându-se public că a fost înșelată, dar și agresată. „Narcisist”, ,,monstruos” și „sociopat” sunt doar câteva dintre epitetele negative cu care Pamela Anderson și-a descris fostul partener de viață.

Între timp, actrița din „Baywatch” a trecut printr-o scurtă căsătorie (numai 12 zile!) cu al cincilea soț, iar Adil Rami a schimbat de două ori echipa de club. Mai întâi s-a dus din Franța în Turcia, iar acum își încearcă norocul în Rusia, la gruparea din orașul Soci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Савин Евгений (@sava9) on

Toate bune și frumoase, doar că sosirea lui Rami pe tărâm rusesc a fost însoțită de o glumă ușor nepotrivită. cu tentă sexuală, la care fostul iubit al Pamelei a complotat din plin. Astfel, comentatorul sportiv Evgeny Savin (fost fotbalist) a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de Rami ținând în mână două bucăți de silicon în forma unor sâni. „Kra” și „Sava” (în limba rusă) se poate citi pe ele, „Krasava” fiind numele cu care Savin e prezent în spațiul online.

Evident, trimiterea e clară și se referă la implanturile mamare cu care Pamela Anderson impresionează și în prezent. Mai mult, Savin a avut și un mesaj umilitor la adresa actriței: ,,Campionul mondial Adil Rami a adus la Soci tot ce e mai bun de la Pamela Anderson”, adăugând la final două mingi de fotbal. 

Foto: Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies