Un adolescent s-a trezit din comă după 11 luni, timp în care a făcut Covid-19 de două ori


Joe Flavill (19 ani) a avut coronavirus de două ori în timp ce se recupera în urma unui accident de mașină.

Tag-uri: #covid-19 #coma

Un adolescent, care a fost lovit de mașină chiar înainte să înceapă pandemia, s-a trezit recent din comă, fără să știe cum a afectat noul coronavirus lumea.

Joseph Flavill, cunoscut drept Joe, a fost lovit de mașină anul trecut, în timp ce mergea pe o stradă din Burton, Staffordshire. Adolescentul a petrecut tot acest timp în comă, doar că acum a dechis ochii și a început să-și miște membrele. 

Familie e încântată, dar nu știe cum să-i explice pandemia, carantina și distanțarea socială. Mătușa sa a declarat: ”La început, a deschis ochii, dar nu era alert și nu răspundea stimulilor. În ultimele săptămâni, a făcut progrese remarcabile. Încercăm să rămânem optimiști”. 

Tânărul, care este un student de nota 10, a făcut de două ori coronavirus - prima dată, în timp ce era în comă, a doua oară, după ce s-a trezit, dar și-a revenit de fiecare dată.  

”Nu știm cât de mult înțelege din ceea ce s-a întâmplat, având în vedere că accidentul a avut loc înainte de prima carantină. Cum explici pandemia cuiva care a fost în comă? O rană la creier are o mulțime de necunoscute, așa că nu știm la ce să ne așteptăm cu adevărat”, a mai declarat mătușa lui. 

Foto: Facebook

FULLSCREEN
Un adolescent s-a trezit din comă după 11 luni, timp în care a făcut Covid-19 de două ori
  • /

related posts

Modifică setările cookies