Un bărbat a încetat să mai aibă relații intime cu iubita lui după ce aceasta și-a făcut un tatuaj ciudat


Un bărbat a mărturisit pe internet că a pierdut instantaneu orice atracție sexuală față de iubita sa, după ce aceasta și-a făcut un tatuaj pe gât care îl reprezenta pe câinele lor mort.


Un bărbat a surprins utilizatorii de pe Reddit după ce i-a întrebat dacă este posibil să pierzi instantaneu toată atracția sexuală față de partener.

El a scris: „Luna trecută, prietena mea și-a făcut un tatuaj uriaș cu laba câinele nostru care a murit. Un câine pe care l-am iubit amândoi până la sfârșitul amar. Acestea fiind spuse, ori de câte ori mă uit la gâtul ei, îmi piere pofta de sex”, a povestit bărbatul potrivit dailystar.com.

Urăsc acel tatuaj și urăsc faptul că îi dau atâta importanță. Știu că este superficial ca naiba, dar pur și simplu nu pot să nu mă simt aiurea. A mai trecut cineva prin asta?”, a întrebat acesta.

Sute de utilizatori au comentat la postarea lui și mulți dintre ei l-au susținut. Unul a scris: „Da, acest lucru se poate întâmpla, oamenii se comportă ca și cum ar fi ridicol, dar nu puteți ignora atracția fizică”.

related posts

Modifică setările cookies