Un bărbat de 66 de ani are 151 de copii și 16 soții, dar este pregătit pentru soția cu numărul 17


Bărbatul spune că ”nu muncește” pentru că job-ul lui full time este ”să-și satisfacă” cele 16 soții.


Misheck Nyandoro (66 de ani) spune că doarme cu patru dintre soțiile sale în fiecare seară și că este pregătit să se căsătorească cu încă o femeie, care ar fi cea de-a 17-a soție a sa.

Veteran de război, omul din Zimbabwe s-a lăudat cu ”proiectul său de poligamie”, care a început acum 38 de ani, declarând pentru ziarul local The Herald: ”Eu doar încerc să-mi desăvârșesc proiectul. Un proiect de poligamie care a început în 1983 și nu intenționez să mă opresc până când oi muri”. 

Dacă ar putea, bărbatul spune că i-ar plăcea să aibă 100 de neveste și 1000 de copii.

Pentru a se organiza mai bine, Nyandoro a creat un ”program” cu vizitele conjugale. ”Mă duc în dormitor în care am programarea. Apoi îmi satisfac nevasta și mă mut în camera următoare. Ăsta e jobul meu. Nu am altul”. 

Acesta spune că nu simte nicio presiune financiară, în ciuda faptului că are 150 de copii. ”Copiii mei mă răsfață. Primesc daruri și bani cash de la ei”, motiv pentru care nu mai are rost să muncească. 

Bărbatul poligam spune că toate soțiile sale sunt extrem de fericite, dar că plănuiește să se căsătorească cu femei mai tinere pentru că cele mai în vârstă se plânge că el dorește prea mult sex.

”Fiecare dintre nevestele mele îmi gătește zilnic dar regula este căeu mănânc doar chestii delicioase, orice nu îndeplinește standardele este aruncat”.

Foto: Shutterstock

related posts

Modifică setările cookies