Un bătrân de 98 de ani și soția lui de 85, cu grave probleme de sănătate, s-au vindecat de Coronavirus


Han Tianqi, în vârstă de 98 de ani, alături de soția lui, în vârstă de 85 de ani, au fost diagnosticați cu noul coronavirus la mijlocul lunii februarie.

v

Cei doi soți locuiesc în Zhejiang, China și, potrivit dailymail.co.uk, se confruntau și cu alte probleme de sănătate atunci când au contactat virusul. Afecțiunile au fost agravate ca urmare a contactării Coronavirus. Aflați la terapie intensivă, se aflau în stare critică. 

Nepoata bătrânilor a făcut apel pe rețelele de socializare către alți oameni care au contractat virusul și care s-au vindecat, dacă sunt dispuși să doneze sânge. Cu această metodă, bătrânii s-au vindecat de coronavirus după 18 zile de tratament
 

Oamenii de știință cred că tratamentul prin transfuzia de sânge venit de la pacienții recuperați a funcționat în cazul lor și proteinele din sângele pacienților vindecați ar fi ajutat la vindecarea lor. Spitalele din China au declarat că au început să folosească această metodă, însă deocamdată doar la nivel de experiement, pe proprii pacienți.În urma acestui tratament, starea de sănătate acelor doi  bătrâni s-a îmbunătățit semnificativ până când s-au vindecat complet.

Povestea e cu atât mai emoționantă, cu cât Han Tianqi a fost un respectat om de știință în domeniul astronomiei, vreme de 63 de ani.
 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI  VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:

FOTO: SHUTTERSTOCK

FULLSCREEN

related posts