Un cuplu a transmis din greșeală partida de amor LIVE pe Zoom


Au pățit rușinea vieții! Doi îndrăgostiți din Minneapolis, care participau la o slujbă religioasă pe Zoom, au uitat să oprească camera și au transmis fără să vrea momentul în care întrețineau relații intime.


Cei doi s-au alăturat online unui bat mitzvah (ceremonie religioasă evreiască de pasaj spre maturitate) care avea loc în Templul Beth El din Minneapolis. 

La un moment dat, atmosfera s-a încins între cei doi și au decis să treacă la treabă. Doar că au omis un mic detaliu…Camera lor era pornită. După un telefon primit de la unul dintre cei care participau la slujbă și-au dat seama că au transmis totul live. 

"A durat aproximativ 45 de minute. Ea se plimba goală, el era în pat.. apoi s-au apucat de treabă", a declarat pentru New York Post o persoană care a văzut înregistrarea video și care a cerut să rămână anonimă.

"Cineva de pe Zoom a văzut-o și a sunat-o și a întrebat-o: Ce naiba faci? Ești pe cameră. Ea s-a speriat. (…) Era un Zoom pentru un bat mitzvah. Cei mai mulți oameni nu erau pe cameră, cu excepția bătrânilor care nu știau cum să oprească transmisiunea și a persoanei care a sunat-o s-o avertizeze”, a adăugat sursa menționată mai sus. 

related posts

Modifică setările cookies