Un cuplu de octogenari arată mai stylish decât unele vedete. Aparițiile lor sunt demne de Oscar


Ți-ai imaginat vreodată cum vrei să arăți la 80 de ani? Marie-Louise și René Glémarec, un cuplu de octogenari din Franța, demonstrează că stilul nu are nicio legătură cu vârsta. Aparițiile lor stylish stârnesc mereu curiozitatea trecătorilor. 


Marie-Louise, în vârstă de 85 de ani, și René Glémarec, în vârstă de 86 de ani, au devenit populari în mediul online, după ce nepotul lor, cunoscutul designer Florentin Glémarec, le-a propus să poarte hainele create de el.

La început, ideea li s-a părut o provocare, pentru că ținutele create de nepotul lor sunt mai excentrice și nu credeau că li se potrivesc.

După ce au avut mai multe apriții în public, au observat că reacția oamenilor este una de admirație. Cei doi au participat la Săptămâna modei de la Paris și se bucură de câștigarea unor premii în domeniul modellingului. 

Designerul Florentin Glémarec este creatorul Egon Lab, un brand axat pe haine neutre din punct de vedere al genului. Când lucra la noua sa linie vestimentară, avea în minte modelele perfecte: adorabilii săi bunici! Acum, fotografiile cuplului devin virale pe internet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EGONlab. (@egon_lab)

Sursă foto: Instagram / egon_lab

 

related posts

Modifică setările cookies