Un elefant a străbătut 25 de km pentru a-și lua rămas bun de la îngrijitorul său, decedat


Sute de mii de oameni au urmărit clipul video în care un elefant, pe nume Brahmadathan, a străbătut kilometri întregi pentru a-și lua un emoționant rămas bun de la îngrijitorul său. 


Animalul a mers, timp de două ore, alături de fiul îngrijitorului său, Kunnakkad Damodaran Nair, pentru a participa la înmormântarea bărbatului. 

Brahmadathan poate fi văzut în clip stând alături de rudele îndoliate înainte de atinge trupul neînsuflețit al îngrijitorului său, în semn de respect.

În video, elefantul ajunge în fața casei decedatului, apoi se oprește în fața verandei și ridică trompa de două ori, înainte ca fiul îngrijitorului, Rajesh, să vină să-l mângâie pe cap.

După câteva momente, Brahmadathan se retrage, nu înainte de a mai aduce un ultim omagiu, ridicând din nou trompa.

Gestul a adus lacrimi în ochi celor prezenți și a fost postat pe Facebook de un utilizator care a scris: ”Asta s-a întâmplat când elefantul Brahmadantan a venit să-și ia rămas bun de la îngrijitorul său, care a murit astăzi”.

Video-ul a strâns, în mai puțin de 24 de ore, sute de mii de vizualizări, reacții și comentarii.

Kunnakkad Damodaran Nair (74 de ani) a murit, de cancer, în casa sa din Kerala, sudul Indiei, după ce, timp ce 60 de ani, a lucrat ca îngrijitor de elefanți. 

Nair și elefantul Brahmadathan au petrecut fiecare zi împreună, timp de 25 de ani. Fiul lui Nair, Rajesh (50 de ani) a declarat: ”Nu am putut să-mi abțin lacrimile când l-am adus pe Brahmadathan la înmormântare. Se iubeau foarte mult. Ultima lui dorință a fost să-l vadă pe Brahmadathan”.

 

related posts

Modifică setările cookies