Un filmuleț cu Dominic, fiul Antoniei și al lui Alex Velea, i-a cucerit pe fanii cuplului


Antonia și Alex Velea au doi copii foarte frumoși și nu pierd nicio ocazie să le arate și fanilor lor de pe rețelele sociale năzdrăvăniile pe care le fac cei mici.


Într-un filmueț publicat pe contul de Instagram al lui Alex Velea, Dominic dansează pe o piesă rap.

Nu e primul clipuleț de acest gen pe care cântărețul îl face public pe rețeaua socială, însă e, de departe, cel mai apreciat de fani: în doar 24 de ore filmulețul a strâns nu mai puțin de 25.000 de aprecieri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SINGUR ACASA @mnt_vlad @mntchristian @linogolden Vineeeeee!!!

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

Și - dacă Alex e în țară cu Dominic și Akim, celălalt băiețel al cuplului - Antonia își petrece aceste zile în Italia, alături de Maya, fetița pe care o are din căsnicia cu Vincenzo, nepotul lui Joshua Castellano. 

Cântăreața se află într-un proces pentru custodia fetiței de mai mulți ani, însă până când soluția instanței va fi una definitivă, micuța locuiește cu tatăl său în Italia.

După despărțirea de Vincenzo Castellano, Antonia a început o poveste de dragoste cu Alex Velea, cu care are încă doi copii: pe Dominic, care s-a născut în decembrie 2014, și pe Akim, care a venit pe lume în decembrie 2016.

Antonia a publicat în câteva Insta Story-uri filmulețe în care le-a arătat fanilor ei de pe Instagram cum s-au distrat ea și Maya, care a împlinit în vară 8 ani.


 related posts