Un fost iubit al Carlei Bruni și al Vanessei Paradis este în juriul de la Cannes


Cântărețul Benjamin Biolay jurizează filmele din secțiunea „Un Certain regard“, unde concurează și un film românesc.


Unul dintre cei mai cunoscuți artiști francezi, Benjamin Biolay, și-a câștigat și faima de mare crai. Și nu doar că i-a plăcut să aibă în preajmă artiste mai tinere, cu sau fără talent, ci l-a flatat și prezența unor doamne trecute de prima tinerețe, dar a căror notorietate era și mai incitantă.

E vorba despre soția fostului președinte francez, Carla Bruni Sarkozy, despre care s-a spus, într-o vreme, că s-ar fi iubit pe ascuns, într-un apartament din Monmartre, cu acesta. Întrevederile lor „artistice“, consumate la adăpostul pretextului că (la vremea aceea) Prima Doamnă a Franței voia să-și reia activitatea artistică și avea nevoie de piese noi, au dat mult timp de bănuit presei din Hexagon și chiar l-au zgândărit zgomotos pe Nicolas Sarkozy, care i-ar fi interzis soției sale să-l mai vadă pe Biolay. La rândul său, fostul manechin cu origini italiene i-ar fi dat un ultimatum președintelui Franței, care o cam neglija, câtă vreme s-a aflat la Palatul Élysée. Într-un final, Sarkozy și-a îmbunat soția și, la scurtă vreme, Carla Bruni a rămas însărcinată.

Biolay nu a avut timp să sufere, pentru că tot prin aceeași perioadă, Vanessa Paradis se despărțea de partenerul său de viață, Johnny Depp, căutând consolare în brațele lui. De data aceasta, relația s-a consumat sub privirile indiscrete ale paparazzilor, dar nu pentru multă vreme, pentru că artista franceză a decis să se mute peste Ocean, unde Johnny Depp îi solicitase să-i aducă copiii mai aproape de noul său domiciliu.

În 2015, cu Vanessa Paradis și fiica acesteia, Lily-Rose.

Acum, Biolay este unul dintre membrii juriului secțiunii „Un Certain regard“, secțiune la care concurează și un film românesc, „Metronom“, primul lungmetraj al regizorului Alexandru Belc. Președinta juriului este reputata actriță italiană Valeria Golino.

Benjamin Biolay, Valeria Golino și Edgaar Ramirez.

FOTO: Profimedia

related posts

Modifică setările cookies