Un fotomodel din Rusia i-a înfuriat pe internauți cu o poză. Cum s-a fotografiat tânăra la Barcelona


O tânără model din Rusia a vrut să șocheze și a reușit. Elena Rybalchenko este acum hulită de cei mai mulți fani de pe Instagram pentru o fotografie care nu-și avea locul.


Elena Rybalchenko și soțul ei au petrecut câteva zile la Barcelona, oraș care se află în mijlocul conflictelor violente dintre separatiștii catalani, care vor independența față de Spania, și unioniștii de dreapta.

Tânăra s-a fotografiat în mijlocul protestelor, având în fundal un foc pornit de manifestanți. Cei mai mulți internauți au considerat această ședință foto total lipsită de respect față de chinul prin care trec locuitorii Barcelonei în aceste zile, din cauza protestelor violente.

Barcelona, în flăcări”, a scris rusoaica pe Instagram, stârnind mânia interauților.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rybalchenko???? Elena & Stas (@fitness_mama) on

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

 „Error 404. Bunul simț nu a fost găsit”, a scris un fan pe Instagram. „E revoltător! Nu poți să faci așa ceva”, a scris un altul, în vreme ce altcineva a felicitat-o.

„Oamenilor le place să urască, eu sunt aici ca să-ți mulțumesc pentru că ai distribuit ceea ce se întâmplă acum din punctul tău de vedere și într-un fel care ar atrage atenția oamenilor”, a scris o admiratoare.

Citește și: Naomi Campbell, la 49 de ani: „Nu sunt pregătită, încă, să am copii”

Elena Rybalchenko are 707.000 de fani pe Instagram grație fotografiilor sale provocatoare. Femeia e căsătorită cu Stanislav „Iron” Rybalchenko, un culturist cu care are trei copii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rybalchenko???? Elena & Stas (@fitness_mama) on

Toată familia lor face sport, iar copiii calcă deja pe urmele părinților.

Fotografii: @fitness_mama

  • Elena Rybalchenko. FOTO: @fitness_mama

related posts

Modifică setările cookies