Un jucător de fotbal care trebuia să fie în carantină a încercat să fugă din țară


Gonzalo Higuain, jucător argentinian de fotbal care evoluează la clubul italian Juventus Torino, este în centrul atenției în ultimele zile, din cauza unei decizii incredibile pe care a luat-o.


Deoarece doi colegi de echipă, Blaise Matuidi și Daniele Rugani, au fost despitați pozitiv cu noul coronavirus, Higuain ar fi trebuit să stea acasă în carantină, însă el a încercat să fugă din Italia.

Destinația fotbalistului ar fi fost Argentina, însă oamenii legii italieni i-au dat planurile peste cap și l-au oprit la aeroport, spunându-i că nu are voie să părăsească țara și că era obligat să nu iasă din casă timp de 14 zile.

Potrivit presei din Italia, Gonzalo Higuain le-a arătat autorităților un document medical din care reiese că a fost testat pentru coronavirus și că rezultatul a fost negativ, astfel că aceștia l-au lăsat în pace. După ce a scăpat de oamenii legii, jucătorul lui Juventus ar fi reușit să plece spre Spania, urmând ca apoi să ajungă în Argentina.

Imediat ce informația a devenit publică și a făcut înconjurul internetului, conturile de pe rețelele de socializare ale lui Gonzalo Higuain au fost luate cu asalt de fanii îngroziți de fuga acestuia, care au avut numai comentarii negative la adresa acestuia. „Arestați-l”, „Nenorocitule” și „Fiu de cățea” au fost expresiile folosite cel mai mult de internauți.

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ruby

related posts

Modifică setările cookies