Un mesaj publicat de Antonia pe Facebook i-a îngrijorat pe fanii artistei


Antonia a publicat pe Facebook o fotografie care i-a îngrijorat pe fanii ei.

Tag-uri:

Artista a scris deasupra fotografiei: „Acum simt că sunt doar pe jumătate vie". Reacțiile fanilor ei nu au întârziat să apară. Majoritatea au crezut că e vorba de un mesaj despre relația ei cu rapperul Alex Velea, însă artista a clarificat confuzia și a precizat că e vorba de un simplu vers din cea mai nouă piesă a ei, „Matame".

Antonia se află în aceste zile în Italia, pentru a-și vedea fetița pe care o are cu fostul soț, Vincenzo, nepotul lui Joshua Castellano. 

Cântăreața se află într-un proces pentru custodia fetiței de mai mulți ani, însă până când soluția instanței va fi una definitivă, micuța locuiește cu tatăl său în Italia.

După despărțirea de Vincenzo Castellano, Antonia a început o poveste de dragoste cu Alex Velea, cu care are încă doi copii: pe Dominic, care s-a născut în decembrie 2014, și pe Akim, care a venit pe lume în decembrie 2016.

Antonia a publicat în câteva Insta Story-uri filmulețe în care le-a arătat fanilor ei de pe Instagram cum s-au distrat ea și Maya.Maya i-a transmis un mesaj și iubitului Antoniei, cântărețul Alex Velea.

„Te pup, Alex!", i-a transmis Maya.

FULLSCREEN
antonia
  • /

related posts