Un meșter clujean face ghete pentru distanțare socială. Care este prețul celor mai neobișnuite modele


Grigore Lup, un pantofar din Cluj, a devenit cunoscut în toată țara, după ce s-a gândit să creeze câteva modele de pantofi cu mărimi impresionante. Ideea i-a venit în timpul pandemiei, când autoritățile au impus o distanțare socială de 1,5 metri. 


Meșterul a realizat inițial două modele de mărimea 75. Surpriza mare a avenit atunci când după ce a postat câteva fotografii pe o rețea socială, s-a trezit cu cumpărători.

„Văzând acum că sunt persoane care nu respectă distanțarea socială, mi-a venit ideea să pun niște fotografii pe facebook cu pantofii aștia uriași. Am fost surprins să văd că mi-au răspuns mai mulți clienți. Acum, nu cred ca au comandat ca să-i poarte, zic, ci mai mult ca amintire. Vă dați seama că pantofii ăștia sunt mărimea 75, deci dacă stau două persoane una în fața celeilalte, iată cum e deja un metru jumătate între ei, adică exact distanța care trebuie respectată în aceste vremuri”, spunea meșterul într-un interviu pentru transilvaniareporter.ro

Iată câteva modele inedite, care pot fi achiziționate pe site-ul atelierului.

 

Meșterul Grigore Lup este cunoscut și dincolo de hotarele României. El are comenzi în mai multe țări din Europa. Doar că, spune acesta, meseria sa e pe cale de dispariție oricum, dincolo de dezastrul produs de coronavirus.

Sursă foto: Facebook/ Grigore Lup

Vezi și : Pantofi la modă, în sezonul cald

related posts

Modifică setările cookies