Un munte de bani şi multă budincă! Vezi cât cheltuieşte Regina Elisabeta pe cadourile de Crăciun


Ca în fiecare an, febra cadourilor de Crăciun pune stăpânire şi pe Palatul Buckinghham, de unde Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii împarte mici ,,atenţii” atât apropiaţilor cât şi angajaţilor.


Cât cheltuieşte Regina Elisabeta pe cadourile de Crăciun.

Un fost asistent al Palatului a deconspirat pentru presa britanică detalii despre cheltuielile pe care le face regina. În ciuda vârstei înaintate (93 de ani), aceasta ţine neapărat să se ocupe personal de această tradiţie, petrecând ore în şir pentru alegerea celor mai inspirate cadouri.

Conform sursei citate, Regina Elisabeta are pe listă peste 600 de persoane (rude şi personal), iar nota totală de plată se apropie de 45.000 de lire sterline, adică peste 50.000 de euro.

Vezi și Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, la 72 de ani de la nuntă

În ceea ce priveşte angajaţii şi colaboratorii monarhului britanic, aceştia se aliniază într-o cameră specială de la Palatul Buckingham, Regina Elisabeta ţinând neapărat să treacă pe la fiecare în parte, să-i ofere cadoul şi să-i mulţumească prin câteva cuvinte. Evident, cei care nu pot ajunge la întâlnirea cu regina îşi primesc cadourile la adresa de domiciliu.

Pe lângă micile daruri simbolice, Regina Elisabeta îşi răsplăteşte „supuşii” cu budincă, mai mult de 1500 de cutii fiind pregătite în fiecare an pentru personalul de la Palat.

Foto Getty Images

  • Un munte de bani şi multă budincă! Vezi cât cheltuieşte Regina Elisabeta pe cadourile de Crăciun

related posts

Modifică setările cookies