Un munte de trandafiri pentru un „Da!” Frumoasa jurnalistă Vlada Sedan, cerută în căsătorie


Fotbalistul ucrainean Alexandr Zinchenko (22 de ani) s-a calificat la Campionatul European cu naționala țării sale, după care a făcut pasul cel mare în viața personală. 

Tag-uri: #Vlada Sedan

Deși se iubește de numai patru luni cu sexy-jurnalista Vlada Sedan (21 de ani), Alexandr și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție într-un mod cât se poate de romantic. 

Jucătorul echipei engleze Manchester City a cucerit-o definitiv pe frumoasa Vlada în luna iunie, când a sărutat-o pătimaș pe obraz chiar în timpul unui interviu acordat la finalul meciului Ucraina – Serbia (5-0).

Acum, după o altă mare victorie a Ucrainei, 2-1 cu Portugalia lui Ronaldo, Zinchenko a pus la cale o cerere în căsătorie spectaculoasă. Scena a fost chiar gazonul Stadionului Național din Kiev, acolo unde Alexandr și colegii săi obținuseră cu câteva zile înainte calificarea la Euro 2020.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siiiiiiiiiiiiii ❤️

A post shared by Vlada (@v.lada_sedan) on

 

 

„Cel mai important DA din viața mea”, a scris Zinchenko pe contul de Instagram, alăturând fotografia în care îngenunchează cu inelul în mână în fața viitoarei sale soții, iar Vlada Sedan îl răsplătește cu un sărut. Impresionantă e și imensa grămadă de trandafiri roșii și albi pregătită de Alexandr pentru ca jurnalista sportivă să se simtă cu adevărat apreciată.

 

 

related posts

Modifică setările cookies