Un om al străzii din Sibiu a fost jefuit după ce a câștigat la păcănele


O persoană fără adăpost din Sibiu a fost jefuită de trei bărbați după ce a câștigat la păcănele suma de 2.500 de lei. El ar fi fost urmărit și prins după ce i se refuzase cazarea la o pensiune.


Un om al străzii din Sibiu a mers la o sală de jocuri din oraș și a câștigat suma de 2.500 de lei. Bărbatul a încercat apoi să se cazeze la o pensiune din localitatea Orașul de Jos, dar a fost refuzat, potrivit stiridecluj.ro

În momentul în care a ieșit din pensiune, era așteptat de trei bărbați cu un taxi. Cel mai probabil, aceștia l-au urmărit după ce au văzut cât câștigase la jocurile de noroc. 

Hoții l-au sechestrat și l-au bătut pe bărbatul fără adăpost. I-au furat cei 2.500 de lei, telefonul mobil și o sticlă de băutură. 

Omul străzii a sunat la 112, dar nu a știut să explice polițiștilor exact ce s-a întâmplat. Cu toate acestea, oamenii legii din Sibiu au făcut cercetări și i-au prins pe cei trei făptași. Este vorba de doi bărbați de 28 și unul de 30 de ani. Asupra lor a fost găsită doar suma de 500 de lei, dar și telefonul victimei.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și continuă să fie cercetați sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care verifică toate circumstanțele în care s-a produs furtul. 

Sursă foto: Pixabay

Vezi și: Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii februarie

  • Un om al străzii din Sibiu a fost jefuit după ce a câștigat la păcănele

related posts

Modifică setările cookies