Un om de afaceri și-a transformat angajații în milionari. Ce bonus amețitor le-a dat


Un om de afaceri miliardar, din Marea Britanie, i-a făcut pe 74 de angajați ai săi milionari, după ce le-a donat o parte masivă din acțiunile firmei.


Matt Moulding, fondatorul The Hut Group, din Manchester, spune că în jur de 430 de angajați au primit cadou acțiuni a căror valoare totală se ridică la un miliard de lire sterline. 

Matt (48 de ani) s-a născut într-o casă cu toaleta afară. Acesta a câștigat primii bani spălând vase la un restaurant și a fost exmatriculat din liceu pentru că chiulea prea mult. S-a angajat lucrător într-o fabrică. 

Apoi, a început să vândă CD-uri online înainte de a începe să dezvolte site-uri pentru alți comercianți. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THG (@thg)

La ora actuală, are o afacere cu produse de frumusețe și nutriție - care include branduri precum MyProtein și Lookfantastic - care este estimată undeva la 5 miliarde de lire sterline. 

Compania și-a recompensat angajații, de la manageri, la șoferi și angajații de la administrativ, cu bonusuri uriașe, în ultimii zece ani. ”Am creat mai mulți milionari decât orice altă companie din istoria corporatistă a Marii Britanii”, a declarat Matt Moulding pentru The Mirror. 

Foto: Instagram

Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok
 
FULLSCREEN
Un om de afaceri și-a transformat angajații în milionari. Ce bonus amețitor le-a dat
  • /

related posts

Modifică setările cookies