Un preot susține că demonii au învățat să folosească tehnologia modernă și trimit mesaje text de amenințare


Preotul Stephen Rossetti spune că demonii au aflat acum cum să-și bată joc de familii și orice preoți care încearcă să efectueze exorcisme pentru a-i salva. Metoda demonilor?  Mesajele text.

Tag-uri: #preot #demoni

Un preot susține că demonii au evoluat atât de mult, încât au ajuns să trimită mesaje de amenințare celor care vor să îi exorcizeze. 

Duhovnicul a spus, potrivit Daily Star: „Am avut trei cazuri în care demonii au trimis mesaje echipei de exorcizare sau familiei persoanei posedate. Două dintre aceste cazuri au fost cele mai dificile cazuri pe care le-am avut până acum. Este nevoie de o„ energie ”spirituală considerabilă pentru a traversa și manipula astfel de obiecte în lumea fizică.”

Bătrânul de 70 de ani, care alături de echipa sa efectuează până la 20 de exorcisme pe săptămână în Washington DC, a împărtășit exemple ale unor mesaje. „Chinurile ei încep acum, părinte. O vom face să sângereze”.

În cartea preotului, “Jurnalul unui exorcist American”, el susține că interferența demonică în tehnologie nu este nimic nou și că demonii au comunicat și înainte cu cei vii, prin televizoare. Preotul este un nume bine cunoscut în SUA și a apărut în emisiuni TV precum Meet the Press și Larry King Live.

Stephen a susținut recent că un bărbat posedat de un demon „s-a trezit cu urme de zgârieturi ale unei fiare pe spate” în timpul unui exorcism. El a spus: „Am avut o persoană care s-a trezit dimineața cu ceea ce părea o urmă de gheară pe spate”.

Sursă foto: Getty Images
 
  • Un preot susține că demonii au învățat să folosească tehnologia modernă și trimit mesaje text de amenințare
Modifică setările cookies