Un realizator TV dă de pământ cu Meghan Markle: „O să sfârșescă precum o Kim Kardashian în miniatură”


Piers Morgan, gazdă TV și realizator de televiziune din Marea Britanie, nu o are la inimă pe Meghan Markle.


Realizatorul TV a fost invitatul emisiunii Harry și Meghan: The Royals in Crisis, găzduită de Fox miercuri seară și moderată de fondatorul site-ului TMZ.com, Harvey Levin.

Piers Morgan a umilit-o pe Meghan Markle, pe care o consideră responsabilă de ruptura lui Harry de propria familie. Acesta nu a menajat-o deloc și a declarat despre ea că este „unul dintre cei mai nemiloși oameni în căutare de statut social”.

„În momentul în care Meghan Markle nu te mai percepe ca fiind util, nu contează cât de apropiat ești ca membru de familie sau prieten, ești tocat. A terminat-o cu aproape toți vechii ei prieteni. Acum și-a făcut noi prieteni – Oprah, George Clooney, David Beckham, Elton John – și a terminat-o cu fostul ei soț, a terminat-o cu cea mai mare parte a familiei ei”, s spus Piers Morgan în emisiune.

Realizatorul TV, care nu a fost niciodată un admirator al lui Meghan Markle, a declarat că aceasta nu vrea altceva decât să capete atenția întregii lumi. Însă, spune Morgan, Meghan Makle „va sfârși precum o regală Kim Kardashian în miniatură”, fiindcă nu se va alege cu o imagine de Prințesă Diana.

Citește și: Daniel Craig, criticat de un prezentator britanic: „Efeminatul Bond”. Ce a urmat pe internet

Piers Morgan este un jurnalist, scriitor și realizator TV din Marea Britanie, care în prezent e gazda emisiunii Good Morning Britain. Și-a început cariera de jurnalist la The Sun, însă a mai scris la ziare precum News of the World și Daily Mirror. Între 2011 și 2014 a realizat emisiunea Piers Morgan Live la CNN.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum a ajuns Meghan Markle membră a Casei Regale

related posts

Modifică setările cookies