Un român a devenit cel mai în vârstă bărbat de pe Planetă și a intrat în Cartea Recordurilor! Care e mesajul lui?


Dumitru Comănescu are 111 ani și 7 luni, locuiește în București și a devenit, în mod oficial, cel mai bătrân bărbat de pe planetă. 


Cartea Recordurilor l-a recunoscut drept cel mai în vârstă bărbat din lume după decesul lui Bob Weighton, din Marea Britanie, care urma să împlinească 116 ani în luna mai.

Bărbatul a dat o declarație emoționantă pentru Centrul pentru seniori ai Municipiului București:
 
”Am primit cu emoție vestea cea mare, dar, în primul rând aș vrea să transmit condoleanțe familiei fostului lider mondial, Robert Weighton. Mă simt onorat și binecuvântat să fiu acum, oficial, cel mai vârstnic bărbat din lume și să reprezint România la cel mai înalt nivel! Este incredibil! Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, care m-au ajutat și susținut de-a lungul anilor, familiei, prietenilor și apropiaților. Dar mai ales, pentru tot, eu îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că El a ales să fiu astăzi aici, pe primul loc în clasamentul celor mai în vârstă bărbați din lume”, a spus Dumitru Comănescu.
 
Tot potrivit Centrului pentru seniori ai Municipiului București, Dumitru Comănescu s-a născut pe 8 noiembrie 1908 la Proviţa de Jos, comuna Drăgăneasa, judeţul Prahova. A fost inginer agronom şi unul dintre cei mai valoroşi fitopatologi, fiind discipolul fondatorului Institutului de Cercetări Agronomice, Gheorghe Ionescu Siseşti. 

E PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "VIAȚA BATE VLOGUL"

FOTO: Shutterstock/ Centrul pentru seniori ai Municipiului București

related posts

Modifică setările cookies