Un tată de 35 de ani este hărțuit ”obsesiv” de femei. Care este motivul


Un bărbat din Marea Britanie, de 35 de ani, care seamănă cu Brad Pitt, spune că este ”hărțuit” încontinuu de femei care vor să fie iubitele lui. 

Tag-uri: #Brad Pitt #sosie

Nathan Meads (35 de ani) locuiește în Oxford, acolo unde combină slujba sa de constructor cu cea de imitator al lui Brad Pitt.

Tatăl a doi copii, acesta a început să lucreze ca sosie a lui Brad Pitt acum trei ani, după ce i s-a spus în mod repetat că asemănarea cu starul de la Hollywood este uimitoare. 

Grație look-ului său, Nathan face la ora actuală o grămadă de bani, fiind invitat la petreceri alături de tot felul de celebrități. 

 

Deloc surprinzător, acesta are succes la femei și primește încontinuu mesaje de la femei care vor să fie iubitele lui, unele dintre acestea ”urmărindu-l obsesiv”.

 

Cu toate acestea, Nathan intenționează să rămână ”cu picioarele pe pământ” și, cel mai important, ”singur”.

”Aveam 20 de ani când mi s-a spus că semăn cu Brad Pitt, dar întotdeauna am râs de chestia asta. Unii îmi spun că trebuie să fiu rudă cu el ori că mama a avut o relație de iubire cu el.

O mulțime de oameni mă opresc pe stradă ca să mă roage să fac o poză cu ei, alții îmi fac poză fără să-mi ceară voie.

Într-un final, am hotărât să trimit câteva poze unor agencii de sosii și am primit răspuns că vor să lucreze cu mine. 

Am fost contactat și de Dorien Rose, sosia Angelinei Jolie, căreia nu-i venea să creadă că nu a lucrat cu mine”.

Nathan câștigă între 250 și 500 de lire sterline pentru o apariție în chip de ”Brad Pitt”, ceea ce înseamnă mult mai mult decât veniturile lui din slubja de zi cu zi. 

”Femeile nu cred că semăn așa de tare cu Brad Pitt și mă acuză că îmi pun poze false pe social media”. Altele devin obsedate de el și îl hărțuiesc în speranța că vor deveni iubitele lui. 

”Mă urmăresc pe toate conturile de social media și mă hărțuiesc cu mesaje, așa că într-un final am decis să-mi șterg profilurile de pe site-urile de întâlniri și să rămân singur. Nu o caut pe Angelina a mea”.

Foto: Profimediaimages.ro

 

related posts

Modifică setările cookies