Una dintre tinerele propulsate de Justin Bieber a devenit o femeie fatală. Vedeta care face senzație pe internet


Madison Beer a fost considerată pentru o bună perioadă protejata lui Justin Bieber, însă acum se poate lăuda cu o carieră solo de succes. 


În urmă cu cinci ani, tânăra posta piesele cântate de ea pe Youtube, iar Justin Bieber a remarcat-o la vremea respectivă, postând link-uri către melodiile ei pe rețelele de socializare.

În prezent, tânăra de 21 de ani are o carieră de succes, este una dintre cele mai urmărite vedete pe Instagram, cu peste 16,4 milioane de fani, iar de curând a lansat o nouă melodie, Stained Glass. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

life support

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer) on

Pentru videoclipul piesei, tânăra a ales o ținută sexy, care i-a pus în evidență formele generoase, adică un body gri, destul de transparent și decupat. 

Madison Beer a decis să lanseze clipul după ce în urmă cu câteva zile a interpretat melodia într-o sesiune live pe Instagram și a strâns peste 350.000 de vizualizări într-un timp foarte scurt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DEBUT ALBUM “LIFE SUPPORT” - THE COVER ART. NEW SINGLE AND MUSIC VIDEO “SELFISH” 2.14 ????⛈????

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer) on

”Am compus această melodie într-o perioadă în care mă confruntam cu probleme psihologice. Reprezintă un mesaj, nu doar pentru public, ci și pentru apropiații mei, să fie mai blânzi cu oamenii și să nu mai judece atât de ușor”, a afirmat artista. 

Veniți din Italia, se plimbă noaptea pe străzi - Trending Review cu Daragiu

related posts

Modifică setările cookies