Una mai frumoasă ca alta. Heidi Klum și fiica ei de 18 ani, un duo de senzație într-o campanie de lenjerie intimă


Heidi Klum și fiica ei, Leni, fac un duo de excepție în cea mai nouă campanie de promovare a brandului de lenjerie intimă Intimissimi.


Modelul, în vârstă de 49 de ani și frumoasa sa fiică, în vârstă de 18 ani, au fost protagonistele unei ședințe foto pentru lenjerie intimă, unde și-au etalat nu doar frumusețea debordantă, cât și siluetele de vis.

Nu este un secret că Heidi Klum este o femeie frumoasă, iar cariera sa de model încă se bucură de succes, chiar și la 49 de ani. Și cum era de așteptat, fiica sa Leni îi calcă deja pe urme, cu o serie de reușite la activ, printre care defilări de modă, apariții pe coperțile revistelor sau campanii de modă.

Pentru noua colecție Intimissimi, cele doua au creat un moment pisica albă și pisica neagră, îmbrăcând două seturi de lenjerie intimă albe și negre, din dantelă. Dacă Leni pare mai timidă, nefiind obișnuită cu astfel de campanii, mama sa, Heidi emana senzualitate prin toți porii. Împreună, cele două se completează reciproc.

"Intimissimi face un pas înainte cu o nouă campanie care le are ca protagoniste pe superba Heidi Klum și pe fiica ei cea mare, Leni, ca reprezenante ale încrederii în sine, ale bucuriei de a trăi și ale iubirii dintre o mamă și o fiică. Împreună, Heidi și Leni arată că Intimissimi este un brand pentru toate femeile. Indiferent de vârstă, siluetă și stil. Cele două reprezintă legătura puternică dintre mamă și fiică, dar și dragostea necondiționată, prietenia și sprijinul", a spus brandul italian într-o declarație.

Sursă foto: Getty, Profimedia

Vezi și:

  • Una mai frumoasă ca alta. Heidi Klum și fiica ei de 18 ani, un duo de senzație într-o campanie de lenjerie intimă

related posts

Modifică setările cookies