Unele femei au cutiuțe de bijuterii, ea are un întreg… dulap! Georgina Rodriguez, cadou extravagant de la Ronaldo


Când ai un iubit milionar, care îți face cadou bijuterii la fiecare ocazie specială, o cutie devine neîncăpătoare. Un… dulap este mult mai potrivit :) În plus, Georgina are și propria ei colecție de bijuterii, așa că un dulap era chiar necesar :)


Așa s-a gândit Cristiano Ronaldo, care i-a făcut cadou iubitei sale un dulap de bijuterii, de designer.

Extravagantul dulap a fost creat de brandul Louis Vuitton și are prețul de 125.000 de euro! Dacă atât costă numai “dulapul”, bijuteriile ajung la sume cu adevărat impresionante. Potrivit The Sun, partenera lui Ronaldo ar avea bijuterii în valoare de 3 milioane de euro.

Georgina le-a arătat și fanilor cadoul de la Ronaldo, într-un Instastory. Incredibilul Louis Vuitton Malle Vendome are opt sertare în care bruneta își va putea așeza cu stil colierele, brățările și inelele de la fotbalist.

Georgina a scris lângă fotografia care îi arată pe doi din cei patru copii ai lor admirând cadoul: ”Am rămas fără cuvinte”. The Malle Vendome a fost creat pentru a celebra deschiderea unui nou magazin Louis Vuitton în Piața Vendome din Paris. 

Vezi si: Georgina Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, și-a lansat propria colecție de bijuterii

Dulapul de bijuterii mai are o oglindă și un bust pe care Georgina poate să-și pună unele din cele mai valoroase bijuterii din colecție. 

Dacă acum are o avere impresionantă, când l-a cunoscut pe Ronaldo lucra ca vânzătoare într-un magazin și câștiga 10 euro pe oră. Cei doi sunt împreună din 2016.

 

  • Unele femei au cutiuțe de bijuterii, ea are un întreg… dulap! Georgina Rodriguez, cadou extravagant de la Ronaldo

related posts

Modifică setările cookies