Unii de abia se descurcă cu unul, ea crește 12. Imagini virale cu o mămică ce pregătește masă pentru cei 12 copii ai ei


O mamă cu 12 copii face senzație pe Tiktok. Femeia pare mai organizată ca în armată și reușește să pregătească micul dejun și pachetele de școală pentru copii în numai 40 de minute.


Mămica face o omletă dintr-un cofraj întreg de 30 de ouă, apoi pregătește sandvișuri cu diverse sosuri, umple niște caserole cu legume, pregătește gențile copiilor și deja apoi… am pierdut șirul :)

 

@doughertydozen Replying to @wicket.and.kneesaa What’s something you’re looking forward to this week?? #MorningRoutine #MealPrep ♬ Without Me(抖音热搜版) - 兮雅

Tiktokerii au fost cu ochii pe ceasul din spatele ei și au observant că a făcut toată treaba asta în numai 40 de minunte. “Eu aș avea nevoie de o ora numai să mă pregătesc psihic pentru așa ceva”.

 

@doughertydozen Replying to @kokonatee Every day I put something random in Jason’s lunchbox. Can you see it?? #LargeFamily #MorningRoutine #9To5 ♬ original sound - Ruby

Mămica de 12 copii e o adevărată vedetă pe TikTok, acolo unde e urmărită de aproape 5 milioane de oameni. 

Clipul cu rutina de dimineața are și el aproape 6 milioane de vizualizări. Femeia postează adesea filmulete din viața ei inedită, cu 12 copii: cum se distrează, ce mănâncă, cum merg la cumpărături etc.

related posts

Modifică setările cookies