Usher a scăpat de un proces rușinos, care îl putea costa 20 de milioane de dolari


Cântărețul american în vârstă de 40 de ani a ajuns la o înțelegere mutual avantajoasă cu femeia care l-a chemat în judecată pentru că i-ar fi dat o boală cu transmitere sexuală.


Laura Michelle Helm, care l-a dat în judecată în 2017 pe Usher, a acceptat o înțelegere cu artistul american pe care l-a acuzat că a îmbolnăvit-o de herpes. Inițial, femeia i-a cerut 20 de milioane de dolari, însă pare a se fi mulțumit cu mai puțin. 

TMZ confirmă că fosta parteneră a lui Usher și-a retras plângerea din instanță, declarându-se mulțumită de termenii învoielii. Conform instanței, ea nu mai poate deschide un proces cu aceleși acuzații.

Laura Helm l-a acuzat pe Usher că a îmbolnăvit-o de herpes, după ce au întreținut relații sexuale neprotejate. Femeia spune că a rămas însărcinată cu gemeni, care s-au născut morți din cauza afecțiunii cu transmitere sexuală.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ifySpeaks (@ameboxclusive) on

Ea l-a acuzat pe artist că a știut că are herpes și nu a făcut nimic pentru a împiedica răspândirea bolii. Anterior, o altă femeie, Quantasia Sharpton, dar și un bărbat, l-au acuzat pe Usher că i-a îmbolnăvit de herpes după ce au întreținut cu acesta relații sexuale neprotejate.

Prima sa acuzatoare susține că are un filmuleț cu care poate dovedi că au avut relații intime, pe care îl va face public la nevoie.

Identitatea bărbatului care ar fi contractat boala de la Usher rămâne, deocamdată, necunoscută. Artistul a negat cu vehemență că ar fi avut vreodată herpes.

Usher Instagram

Usher Raymond IV, pe numele său de scenă Usher, a fost căsătorit de două ori. Prima dată, între 2007 și 2009, cu stilistul vestimentar Tameka Foster. Cei doi au împreună doi băieți.

În 2015, Usher s-a căsătorit pentru a doua oară, cu prietena lui de-o viață, impresarul Grace Miguel. În martie 2018, cei doi au declarat pentru US Weekly că se despart, iar Usher a depus actele de divorț în 28 decembrie 2018.

  • Usher a scăpat de un proces rușinos, care îl putea costa 20 de milioane de dolari
Modifică setările cookies