Vacanța de vis a Oanei Roman în Egipt, întreruptă de un accident care a dus-o imediat la medic: "Anestezia a durut grav"


Oana Roman se află într-o vacanță superbă în Egipt, dar zilele minunate au fost umbrite de un accident care a adus-o pe vedetă cu piciorul în ghips.
 


Întâi, Oana a scris pe contul ei e Facebook:

"Azi am reușit sa ajung la doctor. Am călcat în apă în ceva foarte ascuțit și mi-am făcut o gaura în călcâi. A trebuit sa fiu cusută. 4 fire. Anestezia locala a durut grav, dar am îndurat. La hotel am găsit un doctor extrem de draguț care a avut tot ce trebuie pentru rana mea. Neapărat cand mergeți în  vacanta să vă faceți asigurare medicală. Nu costă mult și vă scăpă de posibile cheltuieli foarte mari. Asigurarea mea a acoperit inclusiv medicamentele de la farmacie."
 

 

Azi am reușit sa ajung la doctor. Am călcat în apă în ceva foarte ascuțit și mi am făcut o gaura în călcai. A trebuit sa...

Posted by Oana Roman on Sunday, 18 April 2021

 

 

Ulterior, vedeta a dat detalii despre accident și într-un Instastory de pe contul ei de Instargam:
 
“Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”.

Din fericire, Oana se recuperează și are parte de o mulțime de reacții de încurajare. În plus, pozele de pe Instagram arată că, până la momentul accidentului, a avut parte de o vacanță de vis. 

Puteți vedea mai multe poze ale Oanei Roman din Egipt, de dinainte de accident, în GALERIA FOTO:

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA 

FOTO: OANA ROMAN INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies