Valentina Pelinel a publicat o imagine cu gemenele, iar fanii au sesizat imediat diferența dintre ele


 
Valentina Pelinel cu siguranță trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. 


După ce în anii trecuți a avut parte de momente nu tocmai fericite, acum frumoasa blondină recuperează și este cu siguranță una dintre cele mai împlinite femei din lume. 

Recent, Valentina a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de cele două fetițe pe care le are împreună cu Cristi Borcea, Indira Maria și Rania Maria și radiază de fericire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fetele mele ????????❤

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Citește și: Gafă de neiertat! A uitat să se epileze, dar a ieșit așa la terasă cu prietenii. Fiica Madonnei, taxată de paparazzi

Fanii au sesizat imediat că cele două fetițe sunt extrem de frumoase și că una a moștenit trăsăturile mamei, iar cealaltă pe ale tatălui.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina și Cristi Borcea s-au cununat civil, iar în data de 30 septembrie a anului trecut au făcut nunta în Ungaria. Cristi Borcea are acum nouă copii. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick şi gemenii Antonia şi Angelo . A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru şi Gloria. Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, alături de care are o fetiţă, Carolyn.   

Sursă foto: Instagram 

related posts

Modifică setările cookies