Valentina Pelinel, pe pârtie, însărcinată în luna a șasea


Soția lui Cristi Borcea a petrecut alături de familie și prieteni câteva zile la munte, departe de zgomotul Capitalei.


Valentina Pelinel este însărcinată cu gemene, dar asta nu înseamnă că nu este activă. Dimpotrivă, fostul model internațional se menține în formă făcând mișcare. 

Valentina și-a petrecut sărbătorile de iarnă la munte, împreună cu soțul ei, omul de afaceri, Cristi, Borcea, fiul în vârstă de 2 ani, Milan și câțiva prieteni apropiași. 

Valentina pare mai fericită ca oricând, în fotografiile pe care le-a postat pe rețelele de socializare. Îmbrăcată gros, cu haină roșie, căciulă, Valentina s-a lăsat fotografiată pe pârtia din Poiana Brașov. 

 

 

 

După trei relații și șapte copii, Cristi Borcea spune că și-a găsit în sfârșit liniștea și echilibrul alături de Valentina Pelinel. Bărbatul în vârstă de 48 de ani spune că vrea să îmbătrânească alături de frumoasa femeie pe care a făcut-o doamna Borcea la sfârșitul lunii octombrie.

<Valentina e ultima femeie din viaţa lui Cristi Borcea! „My last, my everything”, cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Eşti viaţa mea!» >  Un lucru e clar, doar cu Valentina voi mai face copii. Câţi o vrea Dumnezeu!", a declarat Borcea recent.

În vară, când va face botezul gemenelor, Borcea va face o petrecere de pomină. Omul de afaceri își va invita toți prietenii- și nu sunt deloc puțini- care ar fi dorit să participe și la nunta din Budapesta, dar n-au putut pentru că n-au fost invitați. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

related posts

Modifică setările cookies