Valentina Pelinel, poză ca o felicitare americană de Crăciun 


Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au căsătorit anul trecut și au acum trei copii împreună: gemenele care împlinesc un an în martie 2020 şi micuţul Milan Cristian, în vârstă de aproape 4 ani.


Fostul model a adus pe lume gemenele şi l-a făcut pe fostul acţionar al clubului Dinamo tată pentru a opta, respectiv a noua oară în acet an, de 1 martie. Una dintre micuțe, pe care tatăl le-a numit mărțișoarele lui, se numește Indira Maria, iar cealaltă, Rania Maria. Fetițele sunt adorabile, după cum se vede în poza felicitare pe care Valentina a făcut-o de Craciun, cu un singur cuvând alături: "iubire."

PUTEȚI VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iubire ❤????❤????

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

 
Pe 8 iunie 2019, micuțul Milan a împlinit 3 ani. Seamănă cu ambii părinți și a împrumutat trăsături atât de la mamă, cât și de la tată. 
 
În data de 12 septembrie 2018, Valentina și Cristi Borcea s-au cununat civil, iar  în data de 30 septembrie a anului trecut au făcut nunta în Ungaria. Cristi Borcea are acum nouă copii. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick şi gemenii Antonia şi Angelo . A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru şi Gloria. Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, alături de care are o fetiţă, Carolyn.   
 
În prezent, Cristi Borcea are de ispășit o pedeapsă de 7 ani de închisoare, dar a profitat de posibilitatea ca după 7 luni de detenție să ceară eliberare condiționată. Iar fiecare moment pe care îl poate petrece alături de soțul ei o face pe Valentina cea mai fericită. 
 
Pe PRO TV PLUS puteți vedea un interviu special cu Valentina Pelinel:

FOTO:INSTAGRAM

FULLSCREEN
Valentina Pelinel, poză ca o felicitare americană de Crăciun 
  • /

related posts

Modifică setările cookies