Valentina Pelinel și-a arătat formele într-o rochie foarte mulată. Cristi Borcea, foarte mândru de iubita lui


Valentina Pelinel a publicat pe Instagram un mesaj pentru Cristi Borcea.


Borcea a împlinit ieri 49 de ani, iar Valentina a marcat momentul printr-o fotografie de familie, în care apare alături de el și de băiețelul lor, Milan. 

Fotomodelul poartă o rochie neagră, lungă și foarte mulată, iar fostul acționar al Dinamo e (vizibil) mândru de forma de zile mari în care se află soția sa.

„Unul lângă altul, faţă în faţă, mereu împreună, chiar şi în momentele când totul părea pierdut. Uneori viaţa bate filmul şi iubirea învinge. Iubitul meu, soţul meu, tatăl copiilor mei, partenerul şi prietenul meu, toţi în acelaşi om, pe care l-am ales şi pe care înainte de a-l iubi, îl respect şi admir. La mulţi ani, iubirea mea!", a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii.

Valentina Pelinel (37 de ani) și Cristian Borcea (49 de ani) și-au oficializat relația anul trecut, cu un inel de logodnă care, potrivit experților în pietre prețioase, a costat o mică avere. 

Cei doi s-au căsătorit la Starea Civilă a oraşului Voluntari, iar Valentina a atras atunci atenția într-o superbă rochie roșie, dar și atunci când le-a arătat fotografilor inelul de logodnă. Potrivit specialiștilor, a fost vorba de un inel cu diamant de 1,5 karate, al cărui preț e estimate la 13.000 de euro. 

Mai jos poți urmări câteva momente inedite de la cununia civilă a celor doi: 

Pelinel se află la a doua căsătorie, în timp ce Borcea e la a treia. 

Cristi Borcea a fost eliberat condiționat în 2 iulie, anul trecut, fiind condamnat (a primit șase ani și patru luni cu executare în 2014) în dosarul transferurilor de jucători. În același dosar au mai fost condamnați Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Nețoiu și Gică Popescu.

related posts

Modifică setările cookies