Valentina Pelinel și Cristi Borcea au ales același nume pentru fetițele gemene. Are o semnificație biblică


Valentina Pelinel urmează să nască în această primăvară două fetițe gemene. 

Tag-uri:

Fostul model internațional a dezvăluit ce nume vor purta fetițele și a  reușit să surprindă pe toată lumea. Micuțele vor purta același nu. Este un nume cu semnificașie biblică, a mărturisit Valentina în cadrul unei emisiuni TV. 

 

"Mi-am dorit tare, chiar şi după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. (…) M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină… Cristi s-a bucurat tare! (…) Maria o să fie un nume. Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria" a declarat Valentina pentru Star Matinal.

 

Citește și: Cele mai HOT aparitii ale Valentinei Pelinel. Cum defila pe podium în America

După trei relații și șapte copii, Cristi Borcea spune că și-a găsit în sfârșit liniștea și echilibrul alături de Valentina Pelinel. Bărbatul în vârstă de 48 de ani spune că vrea să îmbătrânească alături de frumoasa femeie pe care a făcut-o doamna Borcea la sfârșitul lunii octombrie.

 

<Valentina e ultima femeie din viaţa lui Cristi Borcea! „My last, my everything”, cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Eşti viaţa mea!» >  Un lucru e clar, doar cu Valentina voi mai face copii. Câţi o vrea Dumnezeu!", a declarat Borcea recent.

 

În vară, când va face botezul gemenelor, Borcea va face o petrecere de pomină. Omul de afaceri își va invita toți prietenii- și nu sunt deloc puțini- care ar fi dorit să participe și la nunta din Budapesta, dar n-au putut pentru că n-au fost invitați. 

 

Vezi un material vide de la căsătoria civilă a Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcearelated posts