Valentina Sampaio, primul model transgender care va apărea într-o campanie Victoria’s Secret


După ce a intrat în istorie ca primul model transgender care a apărut pe coperta Vogue, Valentina Sampaio mai sparge încă un record: va apărea și într-o campanie Victoria’s Secret.


În vârstă de 22 de ani, Valentina Sampaio este un model de origine braziliană care va apărea în lenjerie intimă Victoria’s Secret într-o campanie a celebrului brand. Probabil acesta este primul pas spre o carieră de “îngeraș”. Valentina are toate calitățile necesare pentru  fi colegă cu Gigi Hadid, Kendall Jenner sau Shanina Shaik. 

Născută băiat, Valentina a devenit fata la vârsta de 10 ani, după ce, la 8 ani, psihologul ei și-a at ok-ul pentru a face această tranziție.

În ultimii ani, vânzările Victoria’s Secret au scăzut foarte mult, așa că marketingul încearcă să vină cu idei noi pentru a corecta acst lucru. Includerea modelelor plus size și a celor transgender se pare că este o strategie de marketing.

După 23 de ani de spectacole incendiare, anul acesta Victoria’s Secret Fashion Show ia o pauză. "Moda este o afacere de schimbare. Trebuie să evoluăm și să ne schimbăm pentru a crește. Având în vedere acest lucru, am decis să ne gândim mai bine la spectacolul tradiționalul Victoria's Secret Fashion. În 2019 și nu numai, ne concentrăm pe dezvoltarea unui conținut interesant și dinamic, a declat pentru CNBC un angajat de la Victoria's Secret.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

Vezi si: Profil de celebritate -  Emily Ratajkowski:

related posts

Modifică setările cookies