Vedeta al cărei fiu nu îi spune “mamă”: “Nu mă identific cu acest cuvânt!”


Fosta iubită a lui Elon Musk, cântăreața Grimes, a dezvăluit că fiul ei X Æ A-Xii, în vârstă de un an jumate, nu îi spune “mamă” și că ea nu se identifică cu acest cuvânt.

Tag-uri: #grimes #elon musk

Băiețelul, al cărui tată este cel mai bogat om din lume, Elon Musk, o strigă pe mama lui  “Claire”, numele din buletin al artistei fiind Claire Boucher. Mai mult, vedeta susține că băiețelul face asta pentru că simte “neplăcerea” ei când e asociată cu acest cuvânt, cu care “nu se identifică”.

“Acest copil a fost ca o renaștere pentru mine… din punct de vedere artistic. Să fiu mamă sună ciudat pentru mine. Dintr-un motiv sau altul, nu mă idenfitic cu acest cuvânt. Ceea ce este foarte bizar, pentru că X (n.r. așa îi spune fiului ei) mă striga “Claire”, nu zice "mama"… Poate că simte neplăcerea mea legată de acest cuvânt”, a spus Grimes în revista People.

“Nu știu de ce nu îmi place cuvântul, pentru că respect ceea ce reprezintă… Doar că nu mă identific cu el”, a precizat artista.

Deși nu îi place cuvântul “mamă”, Grimes a mai făcut încă un copil cu Elon Musk, prin intermediul unei mame surogat. Pe fetiță au numit-o Exa Dark Sideræl.

related posts

Modifică setările cookies