Vedeta cu cel mai chinuit corp. Cum a fost surprinsă Tara Reid de Valentine’s Day


La 46 de ani, Tara Reid pare că a depășit perioada “neagră” din viața ei și se bucură de un moment bun atât în carieră, cât și în viața sentimentală.


Actrița se afla într-o relație de doi ani de zile cu Nathan Montpetit-Howar, iar de Valentine’s Day aceștia au sărbătorit la un restaurant de lux din Los Angeles. Tara Reid s-a îmbrăcat festiv, în ton cu ocazia, într-o elegantă rochie roșie, pe care a combinat-o cu un sacou negru și botine cu toc înalt.

Din păcate, stilul haotic de viață din trecut și-a lăsat amprenta pe corpul ei. După ani de zile în care s-a luptat cu anorexia, dependența de alcool și operații estetice, corpul ei a avut de suferit. Paparazii i-au surprins pielea lăsată și îmbătrânită de pe picioare.

În anii trecuți, Tara (46 de ani) a afirmat că a trecut printr-o depresie cumplită și o dependență de alcool ce i-au umbrit total gândirea. “Toate astea au apărut din cauza unui îndelung șir de operații estetice nereușite”, a explicat actrița.

"Deși eram slabă, mi-am făcut o liposucție pentru că îmi doream un abdomen cu pătratele. Aveam o formă frumoasă a corpului, dar totul s-a stricat de aici. Abdomenul meu a devenit ridat și s-a lăsat", a mărturisit actrița despre una din intervențiile estetice care i-a dat viața peste cap.

Pe lângă abdomen, blonda și mai făcut și două operații la piept, însă și de această dată intervenția a fost un eșec, esteticianul lâsând-o pe Tara cu doi sâni asimetrici. 

Ca și cum toate astea n-ar fi fost deajuns, actrița a optat și pentru câteva liposucții, diete draconice și programe fizice menite să-i recontureze formele. Bineînțeles, la scurt timp după acestea, vedeta a intrat din nou în depresie.

 

related posts

Modifică setările cookies