Vedeta cu cel mai frumos bust natural face senzație și în timpul izolării. Cum a fost pozată în timp ce făcea sport


Charlotte McKinney a devenit vedeta internațională peste noapte, dupa ce s-a difuzat în cadrul Super Bowl-ului american din 2015 o reclamă în care deținea rolul principal.


Este imposibil să nu o remarci pe Charlotte McKinney: are chip de păpușă Barbie, un păr lung, blond și bogat, și un trup de zeiță. În plus, se mândrește și cu cel mai sexy decolteu de la Hollywood.

Blonda originară din Statele Unite ale Americii a facut reclamă unui celebru brand de burgeri și s-a transformat în preferata paparazzilor, care o urmaresc peste tot, chiar și în această perioadă, când majoritatea oamenilor se află în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeta de 26 de ani a fost fotografiată în timp ce făcea sport. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți și o bustieră albe, cu părul prins în coadă de cal, modelul a atras atenția cu trupul sculptat și decolteul impresionant.

Charlotte este conștientă de calitățile sale fizice și a recunoscut că nu se bucura de prea mare popularitate în rândul fetelor de la liceu. "Desigur, primeam mai multă atenție din partea băieților decât a fetelor. Nu aveam nicio prietenă. În gașca mea de prieteni erau numai băieți. Mi-au crescut sânii ăștia uriași la o varstă fragedă și nu știam practic ce să mă fac cu ei. A fost ciudat", a spus vedeta în revista Ocean Drive.

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 2: Daria Jane, transformarea

related posts

Modifică setările cookies