Vedeta cu unghii de vrăjitoare. Pare imposibil să faci ceva cu ele, dar manichira rezistă de zile bune


Cardi B este o artistă excentrică și îi place să iasă în evidență cu orice preț. Acum, vedeta a dus la extrem conceptul de “unghii lungi”.


Știm că lui Cardi B îi plac unghiile lungi, însă de data aceasta s-a întrecut pe ea însăși. Noile dimensiuni ale unghiilor artistei hip hop sunt imposibile – par în jur de 10 cm. Deși ai senzația că nu poți face nimic cu ele, manichira rezistă de zile bune. Cardi a fost pozată cu noul model de unghii începând cu 1 decembrie și încă le mai are și în prezent. Cu siguranță  nu face prea multă treabă în casă :)

Artista a atras atenția și cu ținutele sale “de scandal”. Aceasta a purtat o salopetă mulată, decoltată și cu găurele, spre încântarea celor prezenți în club.

În ciuda ținutelor ei controversate, Cardi B este una din artistele preferate ale marilor designeri, care adesea o îmbracă cu creațiile lor de zeci de mii de euro.

Totuși, este o mare diferență între imaginea pe care Cardi B o promovează pe rețelele de socializate și felul în care arată fără atâtea “artificii”. Vezi imaginile AICI.

Sursa foto: GETTY IMAGES, PROFIMEDIA

 

related posts

Modifică setările cookies