Vedete care au devenit antreprenori:ce afaceri dețin actorii de la Hollywood?


Dacă ai reușit să cucerești cetatea filmului american sau dacă ai reușit să te impui pe radioul american și ți-ai format o gașcă de oameni faimoși, cu siguranță te numeri printre vedetele de renume mondial. 

Tag-uri: #Hollywood #vedete

Adulate, unele celebrități știu să-și sporească averea făcută pe platoul de filmare sau în turneele în jurul lumii. Bine sfătuite de către manageri sau de către familie, multe dintre starurile hollywoodiene s-au retras pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp, pentru a se implica în businessuri de succes.

Dar care sunt actorii sau cântăreții faimoși care au știut să investească corect banii câștigați din proiectele care i-au făcut cunoscuți? Citește în continuare articolul:

Gwyneth Paltrow

Una dintre cele mai bune actrițe ale generației sale, Paltrow nu este cunoscută doar ca laureată a premiului Oscar în anul 1999, dar și ca fondatoarea companiei Goop. Aceasta a fost lansată în 2008 și încurajează stilul de viață cu focus pe wellness și îngrijirea aspectului interior al femeii moderne.

În 2017, Goop a ținut primul său summit de wellness, având un succes răsunător, cu peste 600 de invitați. Vedete de calibru au fost speakeri la acest mare eveniment, printre care buna prietenă a lui Gwyneth Paltrow, frumușica Drew Barrymore, Laura Linney sau Chelsea Handler.

Mai nou, Netlix a lansat un documentar-serie despre compania Goop. Fiecare episod va explora subiecte variate, precum energia regeneratoare, anti-îmbătrânirea, sexualitatea feminină sau fenomenul exorcizării. Unii criticii sunt de părere că Netflix oferă porți deschise amatorilor de pseudoștiințe odată cu lansarea documentarului „The goop lab” pe platforma sa. Tu ai început deja să urmărești documentarul?

Sarah Jessica Parker

Sarah este câștigătoarea a două premii Emmy și patru Globuri de Aur, dar nu doar atât. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, cucerind inima fanilor prin personajul care a făcut-o celebră odată cu serialul Totul despre sex.

Aceasta și-a lăsat amprenta pe mai multe parfumuri, dar cel mai cunoscut este Covet. A fost gândit de actriță și creatorii lui să inspire la joacă, energie și gingășie orice femeie independentă, dar care nu uită să-și păstreze speranța, orice ar fi. Este un parfum pentru luptătoare!

Justin Timbarlake

Cântărețul este deja departe de perioada Nsync, cu care a făcut ravagii în Statele Unite și Europa. Acum este un familist convins care, sfătuit corect, știe să-și investească averea așa cum trebuie, unde trebuie!

Astfel, cântărețul pop deține nici mai mult, nici mai puțin de 30 de milioane de dolari în acțiuni MySpace. Îți aduci aminte de filmul „Rețeaua”, în care acesta îl joacă pe Sean Parker, co-fondatorul Facebook Inc.?

Viața bate filmul, așa-i?

Jessica Alba

Actrița cu origini mexicane votată în 2007 „cea mai sexy femeie din lume” demonstrează că este și o talentată femeie de afaceri. Aceasta a înființat, în 2011, The Honest Company, o firmă specializată în produse organice pentru copii. Compania este extrem de cunoscută în S.U.A. și Canada, iar actriță plănuiește să se extindă și pe piața din Europa de Est.

Evaluată la aproximativ 2 miliarde de dolari, The Honest Company a transformat-o pe Jessica Alba într-una dintre cele mai de succes antreprenoare din lume, în 2017 apărând pe coperta revistei Forbes.

Talentul este cel care întotdeauna te recomandă, dar inteligența este cheia succesului pentru orice, în orice domeniu al vieții. De altfel, trebuie recunoscut faptul că vedetele se bucură de instruirea și sfaturile unor oameni care înțeleg mai bine decât ele cum trebuie să investești pentru a reuși în ziua de azi. Conexiunile sunt și ele importante, iar, în cercul social pe care acestea îl frecventează este absolut normal să încerce diferite proiecte financiare care să le poarte numele și în definitiv, brandul!

Sursă foto: Pexels

related posts

Modifică setările cookies