Vedete din România despre care s-a spus că sunt “sosiile" Angelinei Jolie


Că Angelina Jolie este una dintre cele mai sexy femei din istoria omenirii este un lucru cunoscut și acceptat de toată lumea :) Brunetă, cu buze senzuale, cu ochi superbi albaștri, Angelina este un adevărat etalon de frumusețe.


Prin urmare, să ți se spună “sosia Angelinei Jolie” este, poate, unul dintre cele mai frumoase complimente pe care le poți primi. De-a lungul timpului au fost câteva vedete din Romania care s-au bucurat de acest statut.

Sosiile Angelinei Jolie: Cristina Ich

Însărcinată cu primul ei copil cu Alex Piturca, Cristina Ich este cea mai recenta “Angelina Jolie de România”. Modelul urmărit de peste 600.000 de admiratori pe Instagram impresionează cu trupul său perfect, dar și cu trăsăturile sale senzuale. Ochii albaștri seducători și buzele pline au plasat-o în topul celor mai sexy femei din România.

Sosiile Angelinei Jolie: Madalina Ghenea

Deși are pielea mai măslinie și ochii căprui, Madalina Ghenea are ceva din atitudinea și look-ul seducător al Angelinei Jolie. Parul ei lung brunet și buzele voluptoase ne duc cu gândul la vedeta de la Hollywood.

Sosiile Angelinei Jolie: Cristina Săvulescu

Cristina Săvulescu a devenit celebră în România pentru relația pe care a avut-o cu un fotbalist cunoscut, dar și pentru transformarea sa uluitoare. Tabloidele au scris că actuala creatoare de modă a trecut prin mai multe operații estetice care i-au adus titulatura de “Angelina Jolie de România”.

Sosiile Angelinei Jolie: Ileana Lazariuc

Ileana Lazariuc era una dintre senzațiile muzicii anilor 2000 în România, atunci când alături de Lili Sandu cânta într-o trupă de fete. Puțini își mai aduc aminte de melodiile lor, dar nimeni nu a uitat cât de frumoase erau. Vestea bună e că Ileana arată la fel de spectaculos și în 2019 și merită în continuare statutul de Angelina Jolie de România.

 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

FULLSCREEN
Vedete din România despre care s-a spus că sunt “sosiile" Angelinei Jolie
  • /

related posts

Modifică setările cookies