Vedetele de la Hollywood, de nerecunoscut când renunță la hainele de designer și la machiajele spectaculoase


Și vedetele au zile mai proaste, în care poate nu au chef să se machieze, să se îmbrace elegant sau sexy sau să își pună extensiile. Din păcate pentru ele, paparazzii sunt mereu pe urmele lor.

Tag-uri: #vedete #paparazzi

Nu neagă nimeni că Jennifer Lopez, Cindy Carwford sau Pamela Anderson sunt unele dintre cele mai atrăgătoare femei din lume. Însă, trebuie să recunoaștem, că și hainele de designer, machiajele profesionale și coafurile spectaculoase le ajută enorm. Fără ele, arată ca niste femei obișnuite, nu ca niște dive de la Hollywood.

La 55 de ani, Salma Hayek este încă una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, iar aparițiile ei pe covorul roșu sunt incendiare. 

Însă atunci când renunță la machiajele sofisticate, hainele sexy și la faimosul ei decolteu, Salma este cu greu recunoscută de fani. Totuși, vedeta nu a reușit să îi păcălească pe paparazzi.

Imbracată într-un trening modest, care i-a ascuns formele apetisante, cu o căciulă pe cap și cu o țigară în gură, Salma Hayek este de nerecunoscut. Actrița a ieșit la o plimbare alături de o prietena pe străzile din Londra. 

La 52 de ani, Jennifer Lopez se mândrește însă cu tenul său și adesea postează imagini pe rețelele de socializare în care apare nemachiată. 

Și Cindy Crawford arată fenomenal la 56 de ani, însă și pe ea paparazzii au prins-o pe picior greșit.

Poate una dintre cele mai șocante imagine surprinse de paparazzi este cea cu Cardi B din urmă cu câțiva ani, când nu știa că este fotografiată. Departe de imaginea de rapperita sexy și provocatoare, Cardi B pare o femeie banală.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

 

related posts

Modifică setările cookies