Vera Wang, creatoarea de modă fără vârstă. A făcut senzație la CFDA Fashion Awards


Vera Wang a bifat o nouă apariție memorabilă la un eveniment monden de peste Ocean. Creatoarea de modă de 73 de ani a participat la CFDA Fashion Awards, unde a impresionat cu ținuta ei tinerească.


Vera Wang demonstrează că are puteri miraculoase, pe care nu le folosește doar în creațiile sale vestimentare. Creatoarea de modă sfidează legile naturii și ține pe loc timpul, altfel nu se poate explica forma de invidiat în care se află.

La CFDA Fashion Awards, premiile Consiliului Designerilor de Modă din America, vedeta de 73 de ani a fost nedespărțită de Vanessa Hudgens. Cântăreața, care e cu 40 de ani mai tânără decât ea, e impresionată de felul în care arată designerul american cu origini chineze. La 71 de ani, Vera Wang a pozat în costum de baie.

Vera Wang a purtat o ținută extrem de tinerească, de culoare neagră, care i-a pus în valoare umerii goi. A avut și părul împletit, în două șuvițe, care i-a conferit un aer adolescentin.

Vera Wang și-a început cariera în industria fashion în 1970, când a fost angajată pe post de editor de modă la revista Vogue SUA. În 1987 a părăsit redacția ca să lucreze pentru Ralph Lauren. 

Doar doi ani a durat colaborarea cu celebrul designer, iar în 1989 a pus bazele propriului brand vestimentar, pentru crearea de rochii de mireasă.

De atunci, vedete internaționale precum Ariana Grande, Ivanka Trump, Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham și Kim Kardashian i-au purtat rochiile.

În 2012, Vera Wang a fost premiată la CFDA Fashion Awards pentru întreaga carieră, după ce în 2005 a fost desemnată Designerul Anului în cadrul aceluiași eveniment.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies