Veste șocantă pentru Kim Kardashian. De ce afecțiune ar putea suferi vedeta


Kim Kardashian a primit vestea că ar putea avea lupus, după ce testul pentru anticorpi pe care l-a făcut a ieșit pozitiv. Vedeta a izbucnit în lacrimi, în timpul transmisiunii în direct a show-ului „Keeping Up With the Kardashians”.

Tag-uri:

Are tot ce își dorește o femeie: o familie fericită, bani și faimă, dar în ultimul timp lucrurile au luat o altă întorsătură pentru Kim Kardashian. După o examinare preliminatorie, medicii au depistat că vedeta ar putea suferi de o afecțiune extrem de gravă, lupus.

În timpul transmisiei în direct a premierei show-ului „Keeping Up With the Kardashians”, Kim a povestit despre episodul traumatizant prin care a trecut în ultima vreme. “M-am simțit foarte obosită, iar mâinile îmi erau foarte amorțite”, a declarat vedeta.

La început, Kim credea că ar fi vorba de anxietate, cauzată de faptul că aceasta aștepta cel de-al patrulea copil. Pentru că simptomele persistau, vedeta a ales să consulte un medic. „Trebuie să merg la doctor și să văd ce se întâmplă, pentru că nu pot trăi așa” a continuat Kim.

În urma analizelor făcute, i s-a spus că testul de anticorpi a ieșit pozitiv și că ar putea avea lupus și artrită reumatoidă. 

Lupus este o boală autoimună, ce afectează articulațiile, organele interne și pielea. Ca și în cazul artritei reumatoide, nu există un leac pentru această afecțiune.

Cu toate acestea, medicul i-a explicat vedetei că poate fi vorba și de o “alarmă falsă” și în acest sens ar trebui să mai facă alte teste de sânge. 

Nu este prima dată când Kim le împărtășește fanilor problemele medicale. Aceasta a vorbit în cadrul really show-ului „Keeping Up With the Kardashians” despre complicațiile survenite în timpul sarcinilor ei, dar și despre psoriazis.

Sursa foto: Getty, Youtube

Vezi și Profil de celebritate - David Beckham a fost premiat pentru contribuțiile sportive


FULLSCREEN
Veste șocantă pentru Kim Kardashian. De ce afecțiune ar putea suferi vedeta
  • /

related posts