Vești extraordinare despre Michael Schumacher."Nu este intubat și nu se află în spital!"


Prietenii și familia vin cu vești minunte despre starea de sănătate a campionului de Formula 1. 


Potrivit ultimelor informații, Michael Schumacher primește îngrijiri medicale în valoare de 50 000 de lire sterline pe săptămână și este tratat acasă la el- nu într-un spital specializat.

Daily Mail citează revista germană Bravo care raportează  că Schumacher urmează să fie mutat într-o clinică din Dallas, Texas, specializată în tratarea afecțiunilor cerebrale.

"Avem o mulțime de experiență cu pacienții care suferă de acest tip de traume. În Europa, probabil, nu există nici o clinică care să trateze atât de multe cazuri canoi.",  declarat Mark Weeks, directorul clinicii.

Un arhiepiscop german a declarat luna trecută că legenda "simte că oamenii care îl iubesc sunt în jurul lui".

Georg Gänswein a povestit cum l-a vizitat pe Schumacher în 2016: "M-am așezat în fața lui, l-am ținut de ambele mâini și m-am uitat la el. El simte că oamenii iubitori sunt în jurul lui, îngrijindu-l și, mulțumesc lui Dumnezeu, păstrând publicul prea curios." a spsu bărbatul de 62 de ani - care este unul dintre consilierii-cheie ai Papei Francis.

 

 

Michael Schumacher a fost rănit critic, după ce a căzut  în timp ce schia cu fiul Mick în Alpii francezi în decembrie 2013. 

Anterior, managerul lui a dezvăluit că Schumacher avea un "vis secret" de a dispărea din viața publică. Familia sa a păstart mereu o diuscreție totală. Se crede că germanul de 49 de ani este îngrijit de o echipă de experți medicali la casa sa de lux din Gland, lângă Lacul Geneva, în Elveția.

Managerul lui a declarat recent  "Într-o lungă discuție, Michael mi-a spus:" Nu trebuie să mă sunați pentru anul următor, dispar. Cred că a fost visul lui secret de a putea face asta într-o zi. De aceea acum vreau să-mi protejez dorințele prin faptul că nu permit nimic să iasă"., a spus acesta.

FULLSCREEN
Vești extraordinare despre Michael Schumacher."Nu este intubat și nu se află în spital!"
  • /

related posts