Viața bate sportul! Jucătoarea de fotbal Carson Pickett, protagonista unei imagini care face înconjurul lumii


Născută fără antebrațul stâng, jucătoarea de fotbal Carson Pickett (25 de ani) e protagonista unei imagini care face înconjurul lumii


 La un meci disputat în luna aprilie, americanca s-a împrietenit cu un băiețel de aproape doi ani, care are același defect fizic.

Joseph Tidd e micuțul suporter al echipei Orlando Pride care a atras-o ca un magnet pe Carson Pickett. Fără a-l cunoaște pe copil, fotbalista a fugit spre tribune pentru a-l saluta pe acesta cu o atingere emoționantă a brațelor infirme. Zâmbetele afișate de cei doi vorbesc de la sine despre bucuria de a trăi, în ciuda greutăților rezervate de viață.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Tidd (@tiddbit_outta_hand) on

 

 

Inițial, fotografia a fost urcată de părinții lui Joseph pe un cont de Instagram, dar a fost preluată pe Twitter de un antrenor al lui Carson Pickett, devenind imediat virală, cu zeci de mii de „aprecieri” și o multitudine de comentarii de încurajare. „A fost o legătură apărută instantaneu între noi”, a mărturisit sportiva.

Mai îmbucurător e însă faptul că Joseph și Carson au legat cu această ocazie o adevărată prietenie, întâlnindu-se ulterior în alte câteva rânduri, cu ocazia meciurilor formației din Orlando. Carson Pickett a recunoscut că ea n-a avut ocazia să cunoască la vârste fragede persoane cu aceeași dizabilitate, lucru care a afectat-o în ceea ce privește integrarea socială.

related posts